Eindhovense ontwerpers presenteren nieuw werk

 

Wat kan wél om recent werk te promoten? Hoe bereiken we mogelijke opdrachtgevers? Na het wegvallen van (inter)nationale design evenementen als de Salone del Mobile in Milaan en Dutch Design Week in Eindhoven, besloten meer dan 10 Eindhovense designers en designlocaties – waaronder Dutch Invertuals, Piet Hein Eek, EDHV, Kazerne, Kiki&Joost, Ontwerpduo en Sectie C – de handen ineen te slaan en onder de noemer ‘Design Open’ tegelijkertijd hun deuren te openen. De tweede editie is op 13 en 14 december. Zie hier een actuele lijst met het groeiende aantal deelnemers.

 

Doel van Design Open is om verzamelaars, vakinhoudelijke media en designprofessionals zoals producenten, labels, inkopers, (interieur)architecten, musea en galerieën op uitnodiging en afspraak de gelegenheid te bieden om binnen één dag op meerdere designlocaties nieuw werk te bekijken. Daarbij is het vanuit de onafhankelijke ontwerpers nadrukkelijk niet de bedoeling om uit te groeien tot een organisatie, maar om via het delen van een datum, openingstijden en plattegrond hun professionele netwerken te verbinden. Om de jonge generatie een hart onder de riem te steken zal op meerdere locaties ook werk van recente Graduates van Design Academy Eindhoven te zien zijn.

 

Deze editie kun je een kijkje nemen in onze studio, presenteren wij onze samenwerking met WEEEF en verkopen we stock&samples. Sla je slag voor de leukste kerstcadeaus!

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en werken daarom met tijdslots. Graag op bezoek komen? Stuur dan een mail aan info@alissanienke.nl

 

 

Design Open is een samenwerking tussen: Alissa+Nienke, Aart van Asseldonk, Boyscout Designer, Michela Castagnaro, Collaboration O, Dutch Invertuals, EDHV, Piet Hein Eek, Niels Hoebers, Kazerne, Kiki & Joost, Anne Ligtenberg, Atelier Mats, Ontwerpduo/Aptum, Ontwerplabel Vij5, RENS, Tijs Rooijakkers, Sectie C, Jeroen Wand, Foundation We Are, Yksi

© 2020 by Alissa+Nienke

  • Black Facebook Icon
  • Black Vimeo Icon
  • Black Instagram Icon
A+N_logo_kader-01.png